Tre remmare, lägg på en rem till de stora pengarna
Vägen till de stora pengarna genom systematiskt spel

Datorkrasch och pengakrasch.

augusti 28, 2008 13:31 by Admin

Tyvärr har jag inte kunnat skriva på länge p.g.a en datorkrasch. Under denna tiden så sket sig även systemet. Det har pendlat mellan hopp och förtvivlan och har som mest vart uppe igen på runt 2500:-. Till slut så åkte jag på en nit en dag (-1500:-) för att sedan efterföljande dag få ytterligare ett knivhugg i ryggen (-800:-). Sedan var pengarna slut.

Men jag tror faktiskt att detta är lite av en tillfällighet och när jag får chansen så skall jag testa en gång till med en lite annorlunda attityd. Jag lovar att berätta mer om detta systemet om ett litet tag.

 

Digg It!DZone It!StumbleUponTechnoratiRedditDel.icio.usNewsVineFurlBlinkList

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]