Tre remmare, lägg på en rem till de stora pengarna
Vägen till de stora pengarna genom systematiskt spel

Går det att bli rik på sportsbetting?

juli 29, 2014 14:25 by Admin

Mångas största dröm är att bli rik på sportsbetting. Det är dock inte så lätt som man hade hoppats på. Väldigt få spelare är vinnande spelare i längden. Det krävs både tid och tålamod för att bli en vinnande spelare. Det största problemet som spelare har ute i landet är förmodligen att de har för dåligt tålamod och att de inte orkar leta efter de rätta spelen. Tripplingar, fyrlingar och dyra stryktips är inte vägen att gå, även om det är där man kan få de snabba pengarna.

Det bästa tipset för att bli en långsiktig vinnare inom sportsbetting är att skapa konton på flera olika spelbolag, läs på och hitta spel som det är värde på. Singlar är ofta bra att spela på. Jag har en kompis som lever helt och hållet på sportsbetting. Under VM tjänade han över 30 000. Han spelar inte riktigt på sådana spel som man kan tro att han ska spela på. Det handlar mycket om långtidsspel och faktiskt många spel med hörnor, kort och inkast. Det gäller helt enkelt att hitta spel där det är värde. Jag har också andra kamrater som tjänade jättemycket pengar när de spelade på att Tyskland skulle göra nästa mål mot Brasilien om och om igen. Detta är inte vinnande spelare i längden. Personerna som Aftonbladet skriver om ibland för att locka in vanliga Svenssons är tyvärr inte de som faktiskt vinner på betting. I slutändan är det med största sannolikhet en ganska liten procent av spelare runt om i landet som faktiskt plussar på sina spel. Därför kan jag också bli lite upprörd när jag ser artiklar från Aftonbladet med ingressen Det kan löna sig att ha koll på sin ligafotboll och här är spelkupongen som bevisar det... 

Egentligen är det ett galet spel som i stort sett aldrig sitter och artikeln är så klart till för att locka in fler spelare i spelfördärvet med drömmar om snabba pengar.

Digg It!DZone It!StumbleUponTechnoratiRedditDel.icio.usNewsVineFurlBlinkList

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: odds, sportsbetting, tips, tjäna pengar
Kategorier: Övrigt
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | RSS

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]