Tre remmare, lägg på en rem till de stora pengarna
Vägen till de stora pengarna genom systematiskt spel

Gårdagen var ett fiasko

augusti 9, 2008 17:26 by Admin

Efter många om och men fick jag igång maskinen. Jag åkte iväg till Göteborg glad och nöjd men när jag kommer hem får jag nästan ett frispel. - 1465:-!!!! Aj, aj, aj. Efter två bra dagar så kom då förlusten och det med buller och brak. Jag gick ju upp en tia i insatsen och det var ju där förlusterna kom. Grumpf.

Nya tag idag. Vi går ner en tia i insats igen och försöker hålla oss till det vinnande konceptet. Än så länge e det plus i alla fall.

Digg It!DZone It!StumbleUponTechnoratiRedditDel.icio.usNewsVineFurlBlinkList

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: förlust, piss, göteborg
Kategorier: Automatiska system
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | RSS

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]