Tre remmare, lägg på en rem till de stora pengarna
Vägen till de stora pengarna genom systematiskt spel

Tillbaka på fötter

augusti 11, 2008 08:26 by Admin

Efter den fruktansvärda förlusten i helgen så misströstade jag och tyckte att detta system var det sämsta jag varit med om. Men nu känns det annorlunda igen. Jag har hämtat upp hela förlusten och ligger nu på mer än vad jag startade med igen (+38:- ;) ) Denna siffra kunda varit betydligt större om jag inte hade varit så girig i vissa lägen.

Insatsen är nu på samma som jag startade med och den kommer jag att hålla. Med en tia större insats så föll ju allting ihop som ett korthus. Tillfällighet? Ja, troligt men nu skall det vinnas istället.

Digg It!DZone It!StumbleUponTechnoratiRedditDel.icio.usNewsVineFurlBlinkList

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: förlust, vinst, tillbaka, misströstande
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | RSS

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]